Mezi Bočanovou a Herdou to podle informací Blesku jiskří už od konce května. V té době se seznámili na hokejovém utkání týmu HC Olymp, jehož kapitánem je herec Martin Dejdar.

Líbí se i její dceři

Na víkend do Bruselu tehdy herečka odletěla s celým týmem jako čestný host a jejím úkolem bylo na hrách vhodit puk a hlavně fandit. Navíc si ale mezi urostlými hokejisty vybrala nového milence. Od osudného víkendu v Belgii byli s Herdou, kterého živí realizace zahrad, v neustálém kontaktu, až přeskočila jiskra. „Přijel mi naměřit v červnu zahradu a nějak pořád měří a měří,“ smála se Bočanová.

„Jirku znám, je to fajnovej a moc hodnej kluk, ale k Mahuleně se mi moc nezdá. Vždyť je skoro o dvě hlavy menší než ona,“ řekl Blesku známý páru. Ale pro Bočanovou je zřejmě nejdůležitější, že je po dlouhé době šťastná, a také to, že Herda vychází i s její dcerou Márinkou (10). „Márince i mně je půl roku moc fajn, a to je důležitý,“ vyjádřila se k celé záležitosti.

Exmilenec ji veřejně znemožnil

Moderátorka v poslední době neměla v lásce moc velké štěstí a na poslední vztah s podnikatelem a Mužem roku Martinem Černým (36) nevzpomíná v dobrém. Poté, co se rozešli, se ukázalo, že pro něj byla jen povyražením a nikdy to s ní nemyslel vážně.

Korunu Mahuleninu velkému přešlapu nasadil Černý tím, že své bývalce přes média vzkazoval, že vypadá jako transvestita, je stará a opravdu ho nepřitahuje. Není divu, že při výběru další známosti zbystřila a snažila se půlroční vztah s hokejovým útočníkem držet pod pokličkou.

Fotogalerie
6 fotografií