Kompletní dopravu představení při turné zajišťuje šest kamiónů, tři nákladní vozidla, dva autobusy a několik doprovodných vozidel. Nejvíc místa zabírá scéna, která vytváří dominantu celého představení. Je 30m x 12m veliká a je vyrobena s použitím nejmodernějších technologií.

Princip scény spočívá v točně, která mění prostředí a spolu s kulisami a filmovou projekcí vytváří dokonalou iluzi zámku, chaloupky v podzámčí nebo krásného parku.

Jejím autorem je Petr Hloušek, který se rovněž s Daliborem Černákem podílel na projekcích, jenž se během celého představení promítají na obřím plátně (16m x 6m).

Popelka na ledě
Autor: Intershow

Hodně místa zabere při přepravě i 296 nádherných dobových kostýmů, které vyrobil specializovaný tým odborníků po celé republice. Připočtěte zařízení pro fascinující světelnou kompozici, vybavení kouzelníků, paruky a rekvizity a představte si, že to celé musí tým necelých padesáti lidí vyložit a postavit v co nejkratším čase.

Nejprve se staví technická část představení. Obrovské rampy nad celé kluziště, kde visí světla a zvuk, potom točna o průměru 10m a scénické dekorace. Pak přicházejí technici a několik hodin nastavují světla, zvuk a film.

Když je vše postaveno a funguje jak má, přicházejí zkoušet herci a krasobruslaři. Po zkoušce je třeba provést poslední úpravy ledu, zasypat sněhem díry a na závěr vyjíždí rolba.

Popelka na ledě
Autor: Intershow

Kouzelný muzikál na ledě Popelka , která se odehrává současně na jevišti i ledové ploše, se počtem účinkujících, technického a doprovodného personálu, náročností stavby scény, světelného a zvukového parku a obrovského prostoru, na kterém se děj odehrává, plně vyrovná megakoncertům slavných světových zpěváků a hudebních skupin.

Ústřední postavy ztvárňují výteční krasobruslaři Jelena Jovanovič a Konstantin Gavrin, nazpívali a namluvili je Lucie Bílá a Ondřej Ruml. Zatímco v lední revue vystupují pouze krasobruslaři, v Popelce publikum uvidí a uslyší celou řadu oblíbených umělců.

Popelka na ledě
Autor: Intershow

V herecko-pěveckých rolích se představí například Jiří Korn, Pepa Vojtek, Dana Morávková, Leona Machálková, Magda Malá a mnoho dalších. Na ledě se pak v různých dalších úlohách objeví 40ti členný sbor, v čele se sólisty předních evropských krasobruslařských show.

Moravskou část turné zahájí Popelka ve Znojmě a bude pokračovat přes Brno a Zlín do Ostravy. Do Čech se pak show vrátí v polovině prosince, a to na vánoční představení do Prahy a do Hradce Králové.

Termíny představení naleznete zde.

Informace o předprodeji zde.

Fotogalerie
6 fotografií

Komerční prezentace