"Spousta lidí, mých známých a našich společných přátel, tuhle situaci nechápe. Já jsem ale docela klidný a rozumný člověk, tak se na věci snažím dívat trochu s nadhledem. Podávat žádost o rozvod nebudu. Že se Pepovi zbláznily hormony, to se chlapovi kolem padesátky stává. Nevěra je, byla a bude. Ale i kdyby mi řekl, že jsou dvě ženy v jeho životě, tak je v našem domě v Říčanech pořád doma," řekla serveru super.cz Rychtářová, která tak dopředu počítá, že se nakonec k ní její manžel, až si užije, vrátí.

"Je to ode mě možná divné, ale nepřála bych Pepovi, aby se dočkal i on toho, že bude jedním z těch nejhorších. Rozumově si myslím, že to tak časem dopadne. A kdyby se stalo, že ho vykopne a zostudí, tak v životě nedovolím, aby Pepa skončil pošpiněný a s igelitkou v ruce někde na Hlavním nádraží jako kdysi pan Pomeje. Nebo spal u známých. Prostě půjde domů, kde má svou teplou postel," dodává Rychtářová, která se nebere za žádnou chudinku, kdyby chtěla, našla by si prý nového partnera hned.

Rychtář o své manželce do médií vždy mluvil dobře a s pokorou. Přeci jen osmadvacet let společného života dělá své. Zatím ale návrat neplánuje a raději si užívá v náručí mladší milenky Ivety Bartošové.

Fotogalerie
7 fotografií