Adoptovaný syn Honza po útěku z domu, kdy ho hledala celá rodina, nyní seká latinu u své sestry Agáty. Ta mu poskytla přísteší a možnost vydělat si nějaké peníze. Honza má co dělat, aby prací své dluhy rychle splatil.

"Honza je takový, že když se v něm ozve volání divočiny, nevidí napravo, nalevo a táhne pryč. Vrátil se, ale nemůže bydlet ve svém pokojíčku, protože tam bydlí manželova maminka. Já jsem sice jemu a sestře koupila byt, ale on se se sestrou nepohodl a z bytu odešel a pak z něho odešla i ta sestra, takže se teď prodává. Naštěstí Agáta má volný pokoj i s koupelnou, takže bydlí tam," řekla deníku Šíp Žilková.

Herečka se o svého adoptivního syna hodlá starat dál, ale musí dluhy začít rychle splácet nebo bude zle. Nakonec totiž může skončit i ve vězení. "V tuto chvíli představuje jeho dluh šestimístnou částku. Nadělal ho za rok, a to hlavně na tzv. rychlých půjčkách, kde když se něco nezaplatí, tak je ta částka do roka dvojnásobná. Všichni se mu snažíme shánět brigády, aby mohl ty peníze splácet. Já mu samozřejmě větší část půjčím, ale on musí také projevit touhu peníze splatit... ale je jen na něm, jestli nakonec skončí ve vězení nebo ne," dodala Žilková, která nyní řeší i problémy kolem Vinohradského divadla a jeho herecké scény.

Fotogalerie
8 fotografií