Paní Dagmar na párty v Anežském klášteře dorazila bez svého manžela Václava. Společnost jí dělal jeden z majitelů luxusní značky, která už několik dní sídlí v nejdražší pražské ulici v Pařížské. Havlová se v rudé róbě s vlečkou a kožešinovým boa nosila po klášteře jak vévodkyně. Celý večer byla ve skvělé náladě. A není divu, ve společnosti diamantů se musí usmívat každá žena.

Topmodelka Daniela Peštová s manželem Paľem Haberou nejdřív zavítali do obchodu, a pak se nechali limuzínou převést na párty. Na večírku se potkali s Darou Rolins nebo Martou Jandovou, která dorazila se zpěvákem Marianem Vojtkem. "Jsme jen kamarádi, ne že zase napíšete, že to je můj milenec," pokřikovala zpěvačka, která nyní se svou kapelou Die Happy koncertuje v Čechách.

Italský kuchař Emanuele Ridi přišel s manželkou Janou, které statečně bojuje s rakovinou prsu. „Bojuji, nic jiného ani dělat nemohu. Čeká mě ještě několik chemoterapií, ale věřím, že to dobře dopadne," řekla Blesk.cz Jana.  Manželce známého italského kuchaře se na pravém prsteníčku svítil prsten ve tvaru květiny, byl vykládaný bílými kamínky. Když se Blesk zajímal, od koho Jana šperk dostala, Emanuele se hrdě přiznal: „Prstýnek jsem manželce koupil já.“

Fotogalerie
15 fotografií