Nejtristnější projekt této divadelní sezóny - muzikál Naháči, se podepsal i na Daniele Šinkorové. Zatímco tvůrci ohlašovali její velký comeback, jednalo se spíš o velké fiasko, které skončilo malou návštěvností a neuhrazenými honoráři.

Ačkoli se autor muzikálu Slávek Boura hájí tím, že konkrétně Šinkorové zaplatil, zjevně se nejednalo o takovou sumu, která by herečku dlouhodobě zajistila. Snad i proto Daniela kývla na nabídku jisté české zásilkové firmy, zabývající se módou v nadměrných velikostech a stala se jejich tváří.

Já jsem si ji vybrala, protože se mi líbí a fotit s nějakou silnější ženou by na těch fotkách nevypadalo dobře,“ řekl Blesku ředitelka společnosti Iveta Gerdová. „Chtěli jsme oslovit ženy nějakou známou tváří a paní Šinkorová mi přišla nejvhodnější,“ dodává šéfka firmy, jejíž nejmenší ženská velikost je 38 a největší 70.

Podle informací pracovníků zásilkového obchodu dostala Šinkorová za fotografie honorář v řádu několika desítek tisíc korun. Přes stovku se ale nepřehoupla. Uplynulé dva roky, kdy si kvůli žárlivému partnerovi dala pracovní pauzu, zkrátka snížily její cenu.

Nový pořad na TV Prima, v němž figuruje coby průvodkyně po kuchyních známých osobností, ji jen tak na výsluní nevrátí a důkaz o tom, že o ni není takový zájem, jak tomu bývalo uvedla i ona sama. „Počítám se sólovou deskou, ze které sešlo, protože se nenašel producent,“ posteskla si herečka.

Fotogalerie
4 fotografie