„Ta kauza byla delší než Norimberský proces,“ povzdychla si Kautmanová, která od poloviny roku 2009 požadovala na otci svého dítěte výživné patnáct tisíc korun měsíčně. Nakonec ale vysoudila polovinu a podle informací Blesku má v plánu v boji za vyšší částku znovu obnovit řízení. „Co bude v tuhle chvíli nechci komentovat,“ řekla Blesku Barbara.

Na rozdíl od Červína se včera k soudu nedostavila.„Nechala jsem to na svém právním zástupci,“ vysvětlila Barbara, která se zřejmě nechtěla střetnout tváří v tvář s tolik nenáviděným Červínem.

Romantika, která mezi nimi probíhala v reality show Vem si mě! se proměnila v pravý opak. Kautmanové nejvíc leží v žaludku, že se milionář o jejich společnou dceru nejenže nestará, ale ani nemá zájem ji vídat. „Vrcholem všeho bylo, když Rozárku žádal o svěření do své péče. Jestliže ji člověk nevidí dva roky a je to jeho dcera, tak ji asi těžko dostane do péče a ani s tím nemůže počítat,“ řekla rozčilená Barbara.

Náplastí na příkoří kolem dcery může být také to, že Červín musí doplatit poslední měsíce, kdy Barbaře peníze na dítě neposílal. „Měl nařízené předběžné výživné, ale neplatil. Celkem se jedná o desetitisíce korun,“ uzavřela Kautmanová.

Fotogalerie
6 fotografií