"Bylo to nádherných pět měsíců, do Čech jsem si zaletěla jen pětkrát a vždy kvůli práci. Do Řecka už nejezdím na dovolenou, ale do svého druhého domova. Mám tam svou rodinu a přátele," řekla Blesk.cz Helena, která do Řecka odletěla hned po skončení Česko Slovensko má SuperStar, kde byla v porotě.

Na otázku, zda stále žije se svým řeckým přítelem, který se objevil i na několika přímých přenosech SuperStar, s potutelným úsměvem odpovídá: "O svém soukromí se nechci bavit, ale jsem už delší dobu moc šťastná a spokojená. A co vy víte, třeba jsem se tajně vdala."

Ať už je to jak chce, Heleně pobyt na řecké půdě neskutečně prospěl. Vypadá tak svěže a mladě. "Potřebovala jsem si odpočinout a nabrat nové síly. Začala jsem pracovat na své nové desce, která vyjde příští rok na jaře. Opět budu zpívat česky i anglicky a poprvé se tam objeví i jedna taneční věc," chlubí se Zeťová, která v pražském Hard Rock Café pokřtila třetí desku Petra Bendeho.

"Heleny si jako zpěvačky neskutečně vážím, má výborný hlas a jsem rád, že kývla na nazpívání společného duetu Nad horů svítá, který chceme nazpívat před Vánocemi," říká Bende, který se už za pár dní stane podruhé otcem. S manželkou Zuzanou už má douletého syna Matyase a i podruhé to bude kluk, ale jméno chtějí tajit až do porodu.