Když v pondělí Blesk oslovil Darinu Rychtářovou, aby reagovala na vyznání Ivety Bartošové k jejímu muži Josefovi, zvedla telefon s hysterickým pláčem. „Umírá mi pes! Dusí se tady a já jsem tu na všechno sama. Čekám na veterináře. Teď není opravdu vhodná doba,“ brečela a telefon položila.

O několik minut později sama zavolala zpět. „Můj Bad umřel... Jediná bytost, která mě milovala a nepřetvařovala se. Zemřel mi v náručí. A nikoho to tady nezajímá. Pepa není doma,“ řekla Darina už klidnějším, ale smutným hlasem.

Smrt čtyřnohého přítele ji hodně zranila. O to těžší pro ni bylo, že když rotvajler umíral, manžel nebyl po jejím boku. Bada měl sice rád, ale v poslední době na něho asi neměl tolik času. Musel totiž ještě víc pečovat o Bartošovou, která po operaci ramene potřebuje jeho pomoc. Dle slov Josefa Rychtáře ale Bad žalem neumřel. „On byl nemocný už delší dobu,“ tvrdí Rychtář.

Darina má lží po krk

Darině na radosti nepřidalo ani vyznání Bartošové. „Miluju Pepu. Nestydím se za naši lásku, nemám už výčitky vůči jeho ženě, neboť asi patnáct let bydlí každý v jiném domě,“ prohlásila zpěvačka. Rychtářová to od ženy, které na 30 dní poskytla azyl ve svém domě, bere jako podpásovku. „Mně to připadá tak, že sebe samotnou omlouvá před lidmi, že neodloudila ženatého muže od rodiny. Vždyť tvrdí, že spolu nebydlíme. Ale to není pravda! Jsou to všechno lži,“ řekla Rychtářová, která ještě před pár měsíci vedla spokojený život. „Než přišla Iveta, žili jsme manželský život se vším všudy,“ svěřila se.

Josefa Rychtáře prý slova Ivety před manželkou nerozhodila. „Pepa se tvářil spokojeně. Nic mi nevysvětlil, řekl jen, že s Ivetou netvoří pár a víc se k tomu nebude vyjadřovat. Už těch lží mám opravdu akorát dost,“ řekla Rychtářová.

Fotogalerie
12 fotografií