Proč si to Mirka, která je považována za velmi tvrdou a hlavně chytrou ženu, nechala tak dlouho líbit? "On mi vyhrožoval, že jestli to někomu řeknu, tak mě zničí. Že má svého advokáta, který zařídí, aby mi nikdo nevěřil. Udělá ze mě psychopatku, zničí mi kariéru, budu mít ostudu. Měla jsem z něj opravdu velký strach," řekla v rozhovoru magazínu Dnes.

Až poslední domácí šarvátka, která se udála v květnu letošního roku, Mirce otevřela oči. "Mlátil do mě v předsíni, kde máme velké zrcadlo, a já zahlédla, že se během toho podíval na sebe do zrcadla, jak mu naběhl biceps. Pochopila jsem, že mu to dělá dobře," tvrdí moderátorka, která zavolala policii a nechala se odvést do nemocnice. Byla měsíc v neschopnosti. Téměř okamžitě podala žádost o rozvod a 30. srpna 2011 bylo jejich manželství rozvedeno.

976595:gallery:true:true

Čejková tvrdí, že celé jejich šest let trvající manželství sponzorovala. "Finančně jsem to táhla já, ale mě to nevadilo, umím vydělat dost peněz. Když se to letos v květnu stalo, řekla jsem mu, že chci vrátit milion korun, který si ode mne půjčil a šperky, které dal do zástavy. Bohužel se tak dosud nestalo," řekla pro MF Dnes.

Paradoxní je, že se Mirka na sdružení pro bité a týrané ženy Rosa obrátila až tehdy, když podala žádost o rozvod. "Chtěla bych vzkázat všem ženám, aby se co nejdřív svěřily lékaři nebo zavolaly policii a obrátily se na Rosu. Samy se z toho nikdy nedostanou. Ať myslí na to, že policie bude chtít důkazy, jinak jim to z velké části nebude věřit. Ale hlavně že musí překonat ten pocit ostudy a viny, že si něco takového nechaly líbit. Každý den normálního života, který přijde potom, je odměna za tu odvahu přiznat nahlas, co se mi děje," vzkázala ženám Čejková.

Fotogalerie
4 fotografie