Iveta Bartošová se na svého syna už několik dní těšila a plánovala, že s ním oslaví jeho patnácté narozeniny. Dle informací Blesku ho chtěla vzít na večeři a strávit s ním hezký den. Jenže večeře a ani Arturova návštěva matky v Uhříněvsi se nekonaly. A zřejmě si za to může zpěvačka sama. Včera totiž na svých stránkách informovala, že Artur se u ní každou chvíli objeví.

„Těším se na Arťu, měl by za mnou přijít, je to moje sluníčko, které mi vždy rozzáří oči,“ napsala zpěvačka. Artur se však neukázal. „Ano, Artík se měl stavit u paní Bartošové. Jelikož se to kolem jejího domu teď hemží fotografy, raději do Uhříněvsi nejel,“ prozradil Blesku zdroj z okolí rodiny Ladislava Štaidla, který s největší pravděpodobností chtěl svého syna uchránit od mediálního tlaku a zatrhnul mu plánovanou cestu za matkou.

„Artur není žádná superstar, aby se o něm muselo stále psát. Je to úplně normální kluk, který si zaslouží, aby žil v klidu jako jeho vrstevníci. Velmi si přeju, aby si můj syn od toho nepříjemného mediálního humbuku, který mu musel ubližovat, odvykl a začal žít normálním životem kluka, kterému je patnáct let,“ řekl Štaidl.

Fotogalerie
21 fotografií