Průběh focení si Danica nemohla vynachválit, vše probíhalo rychle a hladce, což herečku, která je v plném pracovním nasazení potěšilo. "Bylo to rychlé focení se skvělým výsledkem, fotky jsou moc hezké, jsem spokojená," řekla Danica, která obdivovala i fotografovo nasazení. "S Danem a celým týmem to bylo hodně akční, Dan ležel na přechodu pro chodce, aby získal skvělý úhel pohledu a nechybělo moc, aby ho nepřejelo auto," svěřila.

Danica se fotila s motorkou, ke které, jak přiznala, má kladný vztah. Když byla mladší, chtěla si dokonce jednu pořídit. "Motorky mě zajímaly už v pubertě, tehdy jsem si myslela, že až budu dospělá nějakou si koupím, pak mě to nějak přešlo."

Výtěžek z prodeje kalendáře poputuje dětem v Mariánských lázních, i proto herečka svolila k focení. "Děti jsou úžasné, mnohdy jsou dospělejší než dospělí ve svém uvažování. Byla bych moc ráda, kdyby se všechny jednou mohly věnovat tomu, co je baví i proto se mi myšlenka nafotit kalendář s výtěžkem na dětské domovy moc líbila a určitě bych do toho šla znova."

Fotogalerie
5 fotografií