Andrea se rozhodla podpořit dobrou věc a kývla na nafocení kalendáře jedné sítě luxusních hotelů. Výtěžek z dražby pak půjde na konto dětského domova v Mariánkách. Fotilo se v České Lípě a s výsledkem byla druhá česká vicemiss 2001 spokojená. "Fotky jsou krásné a jsem ráda, že jsem tam za cudnou panenku, jindy jsem všude vyprsená," smála se Vránová, které stylistka stejně nakonec rozepla více knoflíčků u košile než bylo žádoucí.

Vránová se i po dvou dětech, dceři Aničce (6) a synu Jáchymovi (1,5), může chlubit štíhlou postavou. Největší zásluhu na tom má cvičení pilates a pravidelné večerní běhání. "Rozhodně nedržím žádné diety, jsem zastánkyně hubnout přirozenou cestou, proto chodím pravidelně cvičit. Když uložím děti ke spánku, jdu si večer zaběhat třeba i v dešti. Manžel mi vždycky říká, že to nemusím tak striktně dodržovat, ale už jsem si na to zvykla," prozradila svůj recept na krásu Vránová, která je vdaná za hokejistu Jana Kloboučka.

Fotogalerie
6 fotografií

I když má Andrea stále nějaké nabídky na předvádění a focení, veškerý čas se snaží věnovat rodině a hlavně dětem. "Nechtěla bych mít chůvu, když už mám děti, tak si je chci vychovat sama. Anička letos šla do první třídy, tak teď řešíme školu a úkoly. Hrozně mě to baví. Malý Jáchym mi ale také dělá radost," říká nadšená maminka, která strávila letošní dovolenou s rodinou na Krétě. "Hodně jsem to oslzela, byla bych tam třeba měsíc. Moc jsme si to s manželem a dětmi užili," dodala.