Karel Gott a Lucie Bílá se včera v pražském hotelu Alchymist zhostili rolí kmotrů CD Popelka. Zatímco Mistr projevil lítost, že s kouzelným muzikálem na ledě Popelka nemá nic společného, přestože ve filmové Popelce alespoň zazpíval, Lucie Bílá se usmívala: "Jsem opravdu poctěna, že jsem si mohla alespoň v nahrávacím studiu zazpívat i namluvit přímo hlavní postavu - Popelku. Ta role je úžasná, a kdybych uměla bruslit, možná bych režiséra přemlouvala, aby mě angažoval i do muzikálu."

Zdroj: www.luciebila.com

Křtu CD Popelka, které vydává produkce muzikálu ve spolupráci se Supraphonem, se účastnil autor hudby Petr Malásek, autor libreta Václav Kopta, autor a režisér Popelky Jindřich Šimek s manželkou, trojnásobnou mistryní světa v krasobruslení Radkou Kovaříkovou a většina protagonistů muzikálu na ledě. Hanka Křížková, Sabina Laurinová a Magda Malá dokonce na pódiu zazpívaly v kostýmech jednu z písniček muzikálu. Nejen díky nim, ale také mnoha kostýmovaným hercům a tanečníkům Popelky, se hotel Alchymist na jeden den změnil v pohádkový zámek, možná trochu podobný tomu, jaký uvidíme na ledě při představení Popelky.

Křest CD Popelka
Autor: Intershow

Křest CD Popelka
Autor: Intershow
Premiéra muzikálu je sice již "za dveřmi" - 1.10. v pražské Tesla Aréně, příznivci Popelky se však mohou s herci, krasobruslaři i tvůrci setkat už v pondělí. Je pro ně totiž zdarma připraveno veřejné bruslení, včetně autogramiády. Zabruslit si v Tesla Aréně může přijít každý, kdo má 26.9. čas mezi 16. a 18. hodinou. Ti, co brusle nemají, si mohou přijít poslechnout písničky z muzikálu, prohlédnout si kostýmy nebo si odnést autogram někoho z oblíbených herců či zpěváků na podpisové kartě protagonistů Popelky.

informace na www.popelkanalede.cz

 

Fotogalerie
34 fotografií