Přestože podle původního plánu měla svatba začít už v jedenáct hodin, snoubenci si počkali až na pravé poledne. Těhotná nevěsta Jitka, která je již v pátém měsíci, na svůj velký den zvolila krémové šaty s vyšívaným závojem sahajícím až na zem, které jsou přivezené ze Španělska. Čadek měl tmavý frak a šedé kalhoty s jemným proužkem. V kostele si navlékli prstýnky s bílého zlata s briliantem.

Jitka, která si církvení svatbu moc přála, byla během obřadu tak dojatá, že jí selhal hlas v tom nejdůležitějším okamžiku, když skládala svatební slib.

Když novomanželé ruku v ruce vyšli téměř po hodinovém obřadu a mši z kostela, zasypal je déšť z rýže pro štěstí. Pak se svatebčané odebrali na slavnostní oběd, kde nebude chybět tradiční svíčková, ale ani další vybrané lahůdky.

Mezi 160 svatebními hosty je celá řada slavných osobností českého showbyznysu. Bez manžela přišla herečka Tereza Brodská, dorazil také herec Stanislav Zindulka, modelka Jana Doleželová s partnerem, zpěvačka Aneta Langerová, která s Čvančarovou tančila ve stejné řadě soutěže StarDance.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Jitky Čvančarové a Petra Čadka se neobešla bez karambolu Jan Jedlička

Nechyběla ani moderátorka taneční soutěže a herečka Tereza Kostková s manželem, režisérem Petrem Kracíkem. Pozván byl druhý moderátor StarDance i Marek Eben.

Před fotografy prchala herečka Dana Batulková s přítelem, v krásné róbě naopak pózovala Tereza Mátlová s manželem Františkem Janečkem. Mezi hosty je také spisovatelka Bára Nesvadbová.

Trochu po anglicku přišla většina přítomných dam, které překvapily nejrůznějšími modely klobouků.

Fotogalerie
27 fotografií