Manželé Gottovi dorazili na premiéru nového muzikálu Hudebního divadla v Karlíně krátce těsně před začátkem. Mistr v ten den totiž ještě křtil CD muzikálu na ledě, jež má premiéru 1. listopadu.

Po shlédnutí první poloviny Gottovi patnáctiminutovou přestávku strávili ve společnosti přítele Moniky Absolonové, lobisty Vratislava Jandy a Mistr neskrýval nadšení: "Je to opravdu moc pěkné představení, hodně živé, veselé a hlavně zábavné." Když muzikál okolo 22. hodiny skončil, tak se hosté roztrousili po divadle, kde probíhal večírek. Bohužel bez Karla.

Gott by se rád zdržel, ale jeho žena byla neoblomná. Před vstupem do restaurace, kde se zdržovala většina známých tváří, mu jasně dala najevo, že se jede domů. Zpěvák se nezmohl ani na kapku odporu a pokorně se svou Ivankou odešel k přistavenému taxíku. Tady je zřejmé, kdo doma bouchá pěstí do stolu.

V novém muzikálu, který se hraje v karlínském hudebním divadle, exceluje Ivana Chýlková, Ondřej Brzobohatý, Petr Vondráček, Zuzana Norisová, Milan Steindler nebo Monika Absolonová.

Fotogalerie
8 fotografií