Celé léto vybízely dokonalé křivky Hany Soukupové chodce na Staroměstském náměstí ke srovnání, zda v přitažlivosti může soupeřit ženská krása s pražským orlojem. Hana se již po několikáté stala tváří minerální vody Mattoni. Dnes dopoledne půvabná modelka přiletěla do Prahy, aby se zúčastnila fashion weeku.

Módní událost roku 24. a 25. září představí ty nejlepší kolekce z dílen českých i zahraničních návrhářů a butiků. Jen pro tuto příležitost vyroste uprostřed exkluzivní Pařížské ulice unikátní přehlídkové molo, jedno z nejdelších ve střední Evropě.

V originální fashion aréně dostanou prostor také mladí talentovaní designéři
z české a slovenské návrhářské scény, kterým je určena soutěž New Fresh Style 2011.

Rozhovor se světovou modelkou

V Česku jste pozornost upoutala především kampaněmi pro minerální vodu. V jedné jste oblečena pouze do tekoucí vody, v další dokonce zcela nahá. Přitom dříve jste odmítala předvádět i průsvitné modely. Změnil se Váš vztah k nahotě?

Tehdy mi bylo šestnáct, to by bylo opravdu trochu nevhodné. Teď ve čtyřiadvaceti jsem dospělá žena, která se ve svém těle cítí pohodlně. Vkusně použitá nahota mi vůbec nevadí. Naopak. Jsem přesvědčena, že když jste nahý, je vidět, jaký člověk opravdu jste...

Takže se v budoucnu dočkáme třeba Vašeho kalendáře aktů?

Do ničeho vulgárního a obscénního bych se nepustila. Billboardy, na kterých jsem se objevila bez šatů, propagovali snížený obsah plastu na lahvích. Já sama se snažím žít ekologicky jak jen to jde, jsem taky členkou několika organizací, které se zabývají ochranou zvířat.

Vyrazila byste si ve vodních šatech do společnosti?

Vodní šaty vypadaly opravdu úžasně. Klidně bych si takové oblékla i na večírek. I když většinou mě potkáte v jeansech a tričku. To je můj každodenní styl.

Fotogalerie
4 fotografie