„Jsem si jista svou nevinou. V protisměru jsem nejela a na tom si trvám,“ sdělila zpěvačka Blesku poté, co policistům znovu vylíčila svůj pohled na to, co se loni v červenci na silnici v Šáreckém údolí stalo. „Ráda bych už konečně mohla někdy zase klidně usnout,“ dodala smutně Dara.

„I já jsem pevně přesvědčen o nevině klientky,“ prohlásil zpěvaččin právní zástupce Robert Vladyka. Poté dodal, že výslech byl naprosto totožný s tím, který Dara absolvovala před rokem.

Zpěvačka si opět musela v hlavě vrátit 10. červenec 2010, kdy po střetu s jejím mercedesem zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl.

Dara byla obviněna z usmrcení z nedbalosti a bylo proti ní zahájeno trestní stíhání. Hrozil jí trest odnětí svobody od 1 do 6 let. Rolins podala stížnost a trestní stíhání bylo zastaveno.

První soudní posudek nehody mluvil pro Daru. Druhý, který si nechala na vlastní náklady vypracovat vdova Olga Rotreklová (59), zase hovořil proti zpěvačce. Na základě třetího revizního posudku pak policie zpěvačku znovu obvinila a opět jí tak hrozí až šestiletý žalář. „Spravedlnost musí být. Aspoň, kdyby dostala podmínku a musela zaplatit odškodné,“ prohlašuje Olga Rotreklová.

Jedinou radost teď Daře může dělat dcera Laura a nově natočené cédéčko Stereo. Album, které má vyjít už v půlce října, přitom neodhaluje pouze její duši, jak je patrné z obalu. Dara, byť cudně, ukazuje i své tělo...

Fotogalerie
11 fotografií