„Dům jsme chtěli na klidném místě, blízko řeky s dostatkem zeleně a zároveň s dobrou dostupností na D1,“ vysvětluje Jana a dodává, že tato kritéria pozemek o výměře 1000 m² v Braníku splňoval. Lékárnice si navíc pochvaluje výbornou dostupnost do centra.

„V poslední době jezdím po Praze stále na kole.“ Luxusní třípatrovou vilu s podlahovou plochou 300m² navrhl stejný ateliér, jako byt na Vinohradech, kde bydlela předtím. Funkce hlavního architekta se ujal bratr Janina přítele.

Při zařizování byl zachován co největší kontakt s přírodou. Dominují přírodní materiály, převážně kámen a dřevo.

Domu vévodí terasy a velká francouzská okna, interiér je vybaven v moderním, jednoduchém a čistém stylu.

„Se zabydlováním stále nejsme u konce. Čekají nás ještě dětské pokojíčky a pokoj pro hosty,“ upřesňuje Jana. Ani bytové doplňky nejsou kompletní. „Při vybavování interiéru jsou závěrečnou fází, do které jsme se teprve nedávno pustili.“

Jak dodává, s přítelem se ve výběru shodnou, protože mají podobný vkus. Janiným nejoblíbenějším kouskem v domě je piano, které dostala v první třídě ZŠ. „Absolvovala jsem na něm 2 cykly hry na klavír v ZUŠ, proto mám k němu vztah. Stěhuje se se mnou kromě vysokoškolských studií všude.“

Nejraději Jana relaxuje  v bazénu. Pořídila si do domu i vlastní speciální přístroj na cvičení. „Při moderování i při práci ve farmacii jsem pořad před zraky veřejnosti a tak jsem fitnes centra vyměnila za cvičení v soukromí,“ pochvaluje si svůj nový domov usměvavá lékárnice.

Kde: Praha-Braník

Velikost domu: 300 m2

Počet místností: xxx

Velikost pozemku: 1000 m2

Cena: cca 18 milionů

Fotogalerie
28 fotografií