"Přiživili se na mně, uškodili mi a nic mi za to nedali," nedává si servítky bývalá hvězda. Zatímco dnes již známá operní diva Susan Boyle z obdobné soutěže talentů na Britských ostrovech se těší obrovskému mediálnímu úspěchu a bohatství, o jakém se jí před účinkováním v show ani nesnilo, slovenský pěvecký talent Marián Zázrivý by na den, kdy přišel na první casting do Jojky, nejraději zapomněl. Zatímco Susan pozvala po objevu talentů do relace světoznámá Oprah Winfrey, Marián zažil vrchol kariéry akorát tak v paneláku za pár korun.

"Úplně mě v televizi vystavili. Využili mou osobu pro své zájmy a nic mi nezaplatili. Oni vydělávali na esemeskách velké peníze, přiživili se na mně a udělali si ze mě martyria, a mně nezůstalo nic. Uškodili mi a ukřižovali mě jako Krista, "postěžoval si Marián, který opět nemá kde bydlet a ani pro koho zpívat. Tvrdí, že byl televizí "nasmlouvaný" tak, že nemohl vystupovat na žádných jiných akcích.

"Po soutěži mě oslovovali agenti s nabídkou práce, ale nemohl jsem nic dělat bez souhlasu TV JOJ. Teď už smlouva vypršela, ale ti lidé jsou už dávno pryč. Jsem zoufalý, sestra mě dokonce vyhodila z bytu, nemám kde bydlet, jsem bezdomovec!" neskrývá zklamání.

Zázrivý si už během soutěže často stěžoval na podmínky, které mu televize dala. Neuvědomil si však, že když podepíše smlouvu, bude mít i povinnosti spojené se show. Tato drsná obvinění televize odmítá a Zázrivému vzkazuje, že to nenechá jen tak. "S panem Zázrivým není jednoduchá komunikace. Musíme se razantně ohradit proti obviněním, které proti televizi i tvůrce programu Česko Slovensko má talent vznesl, protože nejsou pravdivá. Panu Zázrivému jsme vždy maximálně vycházeli vstříc, měl naši podporu. O to víc nás jeho slova překvapují a budeme zvažovat případné další kroky," řekl vedoucí oddělení PR TV JOJ Jozef Gogola.

Fotogalerie
4 fotografie

Zazrivý ve svých obviněních ale pokračuje. Upoutávky na druhý ročník show, ve kterých účinkuje, měly být natáčeny v Las Vegas. Tvrdí, že všechno bylo jinak a televize ho prý oklamala. "Natáčeli jsme to v nějakém směšném kasinu na Slovensku, je to ubohé," nebere si servítky. Podle informací Nového Času však právě Marián byl ten, který dělal produkci show problémy a často se s ním nedalo dohodnout na termínech.

"Zazrivý i další finalisté mají s televizí podepsané smlouvy, podle kterých mají povinnost spolupracovat na propagaci projektu. Tento závazek dobrovolně podepsal, nikdo s tím neměl problém a ostatní finalisté normálně spolupracují. Marián dokonce jednou nepřišel na dohodnuté natáčení, muselo se kvůli němu přeložit a nestalo se to jednou," řekl zdroj z televize.