Ačkoliv se v poslední době objevily spekulace o rozpadu vztahu Jágra a Puhajkové, ona sama takové zvěsti razantně popírá. Ba naopak – tráví prý s Jardou společně tolik volného času, kolik jen jde. Kvůli tomu pak můžeme na Innu coby na zběsilou pařmenku pěkně zapomenout. Do baru nebo na diskotéku bez Jardy vyrazí maximálně jednou do roka!

"Já nejsem ten typ, kterého by pořád bavilo chodit s kamarádkama po diskotékách a po barech. Řekněme, že si tak jednou za rok někam pořádně vyjdu, vydržím až do rána a pořádně se bavím, ale opravdu je to tak málokdy, že to ani nestojí za řeč. Většinu času trávím samozřejmě se svým partnerem a tady má nade mnou dozor Kája Pavlíček," nezpomněla Inna zmínit svého dvorního stylistu.

Puhajkovou zastihl Blesk.cz na afterparty soutěže Muž roku 2011 v Náchodě, kde Inna před mnoha lety začínala coby třináctiletá hosteska. "Mí rodiče bydlí nedaleko odtud v Broumově. Jako začínající modelka jsem každý rok na této akci byla v roli hostesky. Nosila jsem šerpy a ceny těm, kteří je pak předávali vítězům," prozradila skromná dívka, která se nyní na soutěž každoročně vrací v roli žhavé celebrity.

Fotogalerie
9 fotografií