"Nafotit se se Sáťou mi přišlo jako přirozená věc. Bylo to na společnou fotku s kolegy a kamarády z našeho muzikálu, takže jsem neměl problém," vysvětluje svůj počin Tofi, který kromě Satinky se svou přítelkyní Alenou vychovává dvanáctiletou dceru Sáru.

"Být tátou je nejlepší věc na světě, fakt si užívám. Satinka už chodí, začíná mluvit, je to super. Kdyby bylo na mně, chtěl bych kupu dětí," tvrdí hvězda a autor libreta muzikálu Děti ráje.

Děti ano, ale svatbu ne. Proč? "Nechci se rozvádět, jsou s tím starosti a stojí to peníze, a taky nerad chodím po úřadech. Takhle nám to skvěle funguje, tak proč to měnit?" dodává.

Sagvan nejdřív o namluvení pohádky nechtěl ani slyšet, ale když viděl, jak jsou jeho kolegové Lukáš Vaculík, Braňo Polák nebo Bořek Slezáček nadšení, okamžitě se do projektu zapojil. "Není to špatná praxe pro děti. Je super, že mě moje děti mohou kdykoliv slyšet a přitom nemusím být doma. Pustím jim cédéčko a hurá na mejdan," směje se Tofi.

Pohádky pokřtí Kamarádi do deště - Tofi a Vaculík

Křest cédéčka proběhne 10. září v rámci akce Babí léto v Kunratickém zámeckém parku. Pohádky spisovatele Arnošta Víta namluvili rodiče, mezi nimiž jsou také herci  úspěšného muzikálu, například Lukáš Vaculík, Martin Zounar, Sagvan Tofi, Šárka Marková, Míša Nosková nebo Bořek Slezáček. Všichni se po křtu zúčastní také autogramiády společně s autorem knihy a Vendulou Svobodovou, jejíž nadaci Kapka naděje bude věnován zisk z prodeje. Režie nahrávky se ujal Jan Jiráň.

Video
Video se připravuje ...

Kamarádi do deště po dvaceti letech rozebírají pěvecké umění Lukáše Vaculíka Youtube.com

Fotogalerie
9 fotografií