Olga ve svém novém klipu vystřídá několik převleků. "Děj je o tom, že se holka na benzinové pumpě zakouká do jednoho strážníka a aby zaujala jeho pozornost, začne jezdit po pražské magistrále jako šílená a různými způsoby ho provokuje," vysvětlila děj klipu zpěvačka. "Ke konci klipu dám strážníkovi indicii a když mu dojde, že já jsem ten pachatel, kterého hledá zatkne mě. Já ale sundám masku a on si v tom okamžiku na mě vzpomene a abych nemusela do vězení, ukáže mi formulář osoba blízká, na který já se vymluvím," dodala zpěvačka s tím, že chtěla široké veřejnosti ukázat jak se dá termín osoba blízká zneužít.

Do role strážníků zpěvačka oslovila herce Martina Písaříka a zpěvačku Martinu Pártlovou, která si tak svůj herecký talnet vyzkoušela před kamerou úplně poprvé. "Nemusela jsem moc dlouho přemýšlet. Oba dva splňovali naprosto všechno, co jsem po těchto postavách chtěla. A byli opravdu úžasní." Herec Martin Písařík svou invencí a smyslem pro humor posunul děj klipu dokonce ještě dál.

"Člověk má v nátuře dělat blbosti, tak doufám, že jsme tím ten klip nepokazili a naopak se diváci o to víc pobaví," řekl herec, kterého můžete v klipu vidět i jak vykonává malou potřebu. V klipu se objeví i záhadná sexy žena, která strážníka naprosto okouzlí. Ve výběru krásné femme fatale to měla ale zpěvačka velmi jednoduché. "Jednou z nejkrásnějších žen co znám je moje setra Mirka. Byla jsem ji moc vděčná, že mi tak pomohla a šla do toho," řekla Lounová, jejíž píseň Osoba Blízká v září nastoupí do rádií.

Fotogalerie
6 fotografií