Kvůli tomu, že je pro zpěváka a herce na prvním místě jeho přítelkyně, herečka Tatiana Vilhelmová (33), a hned za ní skupina Nightwork, staví vše ostatní na vedlejší kolej. Tím si proti sobě poštval nejsledovanější televizi. Nova se rozhodla uplatnit vůči Dykovi právní sankce, a připravit ho tak o sto tisíc korun. „Zatím to nebudeme komentovat,“ nevyvrátila Blesku tato zjištění Marie Fianová z tiskového oddělení televize Nova.

Kapela stojí při něm

„To je Vojtův byznys a k tomu nemám co říct, jsem manažer skupiny Nightwork a tam závazky plní na jedničku,“ řekl manažer skupiny Filip Šmíd za Vojtu, který celý včerejší den nezvedal telefony. Oblíbený cyklus Soukromých pastí, jejichž reprízy mohou nyní diváci vidět na televizní obrazovce, se na podzim vrátí se zbrusu novými díly. V epizodě Útěk si idol "náctiletých" střihne roli fotografa Jakuba, o jehož srdce bojují dvě dívky. A tím pro něj jakákoliv spolupráce skončila.

Zdravotní potíže

Nezájem cokoliv dělat možná pramení z hercova špatného zdravotního stavu. Před dvěma týdny měl takové problémy s hlasivkami, že půl hodiny před koncertem ho odvezla záchranka. Teď řeší obdobný problém. Jeho milenka Vilhelmová také vážně onemocněla. Až natolik, že musela oželet sedm představení Letních shakespearovských slavností, během kterých ji nahradí uhrančivá tmavovláska Jana Stryková, známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Fotogalerie
1 fotografie