O tom, že to Martin po několika sklenicích vína umí pořádně rozjet, nikdy nebylo pochyb. Ale zatím mu štěstěna přála a nikdy z jeho mejdanů nevznikly žádné snímky. Ale jak praví známé rčení - tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.

Podle prázdných lahví od vína a rozpitých sklenic je zřejmé, že Maxa byl v ten večer opilý a zřejmě ne úplně při smyslech. Hlavu mu neustále padala na rameno blonďaté Ingrid a několikrát se jeho ústa přisála na její. Notně upravený Maxa si svou manažerku ve finále odvedl i na pokoj! Podle čtenáře, který snímky do redakce blesk.cz poslal, se bývalý tělocvikář s Ingrid schází už hodně dlouho. "Téměř každý víkend jezdí za ní na jižní Moravu, kde s ní tráví líbanky a připravuje se na nový muzikál," tvrdí náš zdroj.

Za tohle noční dovádění asi Martina jeho letitá přítelkyně Sylva a matka dětí Ivana a Emy moc nepochválí. Pokoušeli jsme se Maxu telefonicky kontaktovat, ale bohužel nám mobil nezvedl.

Ingrid Keck byla jednou ze soutěžících reality show Šéfka, ale jako první jí Nora Mojsejová vyhodila. Žije v Německu, kde prý podniká v pohostinských službách. Je bezdětná a svobodná. V Čechách se stará o Maxu a sem tam mu napíše nějaký text.

Fotogalerie
7 fotografií