Italský hrabě si předsevzal, že Ivetě nepomůže svojí přítomností, ale homeopatickými léky, které skoro celý týden sháněl. Ve čtvrtek odpoledne vyšel ze svého pražského bytu ve Vršovicích, sedl na tramvaj a zamířil na Strossmayerovo náměstí. Na místě před rychlým občerstvením na Martucciho už čekali fanoušci Bartošové. Předali mu kytku, chvíli si spolu povídali a pak je hrabě poslal stranou. Už k němu totiž kráčela neznámá žena, která z tašky vytáhla krabičku léků. Domenico si ji prohlédl a pak z peněženky vytáhl peníze.

Léky nechal dovézt z Německa

„Argentum Metallicum potenci M1 se v České republice neprodávají. Proto jsem si léky nechal dovézt z Německa od jedné slečny, která pečuje o fanklub Ivety,“ vysvětlil Blesku Martucci. Dle informací Blesku krabička těchto homeopatik, kterými se léčí posttraumatické stavy a psychické problémy, stojí kolem 150 korun. K těmto lékům se Domenicco uchýlil z jediného prostého důvodu. Nejenže Ivetě pomůžou po psychické stránce, ale hlavně v kombinaci s alkoholem, kterému Iveta znovu propadla, jejímu organismu nikterak neuškodí.

S fanoušky navštívil Ivetu

Martuccimu připojil hlouček fanoušků Ivety a všichni se společně vydali za Bartošovou do Uhříněvsi. Možná měli štěstí, protože kdyby přišli o několik desítek minut dříve, zastihli by zpěvačku, tak jak ji neznají a jde z ní strach. S černou parukou na hlavě, pod kterou se zoufalá zpěvačka snaží vypořádat se svými problémy...

Martucci chvíli stepoval před Ivetinou pevností v Uhříněvsi a pak se sám s klíčky od dveří pozval domů, kde s Ivetou byl až do rána. „Celou noc jsme si povídali a vůbec jsme nespali,“ řekl Blesku Martucci, který ještě v noci vyrazil na nákup jídla. Iveta si ten den stěžovala, že nemá co jíst a pije jen vodu z kohoutku. „Iveta nemá doma téměř nic,“ vysvětlil Martucci, který víc ale komentovat noční výjezd do potravin nechtěl.

Jeho mise skončila lehce po deváté hodině ranní, když odjížděl zpátky k sobě domů. „Plánovali jsme, že pokud jí bude lépe, tak příští týden odjedeme do Itálie,“ líčil Martucci a vůbec ho nenapadlo, že odpoledne už bude všechno jinak...

Fotogalerie
19 fotografií