Hegerovou zdravotní trable provázejí už dlouho. Před čtyřmi lety jí v pražské  vojenské nemocnici operovali šedý zákal a před dvěma lety prodělala operaci kyčle. Kvůli velkým bolestem dlouho chodila o berlích. Podle prognóz lékařů mohla dokonce skončit i na invalidním vozíku. Před týdnem lékaři museli zpěvačce z těla odstranit několik nezhoubných nádorů.

Vyndávali mi z těla nějaké nádory. Ukázalo se, že naštěstí nebyly zhoubné," upřesnila nejznámější česká šansoniérka. I když se zpěvačka cítí po operaci lépe, zřekla se raději všech šesti naplánovaných podzimních koncertů, přičemž jeden byl k jejím nastávajícím osmdesátým narozeninám a měl se odehrát 20. října v pražském Divadle Hybernia.

„Ano, všechny podzimní koncerty jsem kvůli svému špatnému zdravotnímu stavu zrušila. Jsem po operaci, chodím o berlích," smutní zpěvačka. „Vzhledem k tomu, že momentálně nelze zaručit náhradní termíny koncertů, budou peníze za zakoupené vstupenky vráceny v prodejních místech, kde byly zakoupeny," informovala Dana Skalová ze zastupující umělecké agentury Live production. A na otázku, zda se fanoušci v budoucnu dočkají nějakého koncertu Hegerové, Hana krčí rameny: „To člověk nikdy neví, uvidíme."

Fotogalerie
4 fotografie