Na nedávném otvírání dětského obchodu přišla oblečená od hlavy až k patě v drahém značkovém oblečení. A stejně jako maminka na tom byl i její syn. Manželka fotbalisty Radka Kováče (31) chce dopřát synům stejný luxus, jako má ona sama, a za jejich oblečení utrácí měsíčně několik desítek tisíc korun.

„Synovi celý outfit nesmírně sluší a bude z něj určitě velký parádník, jeho maminka ho oblékla do trendy značek a opravdu krásných kousků. Zkrátka jim to spolu moc sluší - i navenek vše do puntíku sladěno,“ okomentoval Blesku uznávaný stylista Dušan Chrástek.

 

Františka Čížková
Autor: Filip Matušinský
Jak to vidí Františka

To, že má Klára Medková Swarowski prsten, náušnice od Dyrnerg Kern, pásek Gucci a něco kousků od snobské, v kruzích české zlaté mládeže tak oblíbené zn. Replay, mě nepřekvapuje stejně jako pilotky Ray Ban na očích Jednak to konvenuje vkusu krasavic jejího typu a hlavně si to může coby manželka fotbalového borce dovolit.

Nicméně je nutné podotknout, že suma vydaná za parádu vůbec nemusí být úměrná výslednému efektu. Což platí i v případě sportovně ležérního outfitu, kterým se Klára řadí k masovému trendu ulice. Zkrátka dost nudná uniformita v kvalitnější mutaci.

Rovněž chápu, že Medková hodlá svým dětem dopřát to nejlepší. To každá máma chce. Ale nadšení stylisty Dušana Chrástka z oblečení chlapečka Radka až tak nesdílím. Košilka Burberry za víc čtyři tisíce, džínsy Replay ve stejné cenové relaci a tenisky Gucci za pět tisícovek, z nichž tříletý kluk ihned vyroste, nevnímám jako parádu pro malé dítě, které bych měla zatleskat. I když má pan Chrástek pravdu, že to Radkovi sluší (jako každému dítěti) a je super sladěný.

Možná, jak Dušan Chrástek tvrdí, z malého Kováče brzo vyroste také velký parádník. Stane se z něj další, luxusem rodičů zhýčkaný frajírek, pro nějž budou značky měřítkem existence. Tohle by si každopádně měly matky, které své děti olepují nesmyslně drahými hadry, uvědomit. Dítě je víc, než výkladní skříň!

Fotogalerie
4 fotografie