Dcera moderátorky Pawlowské Natálie před třemi měsíci porodila syna Huga a nyní chystá se svým partnerem svatbu. Natálie se tak vrací zpět do formy a vypadá dobře. Obě dámy přistihli fotografové na nákupu lahůdek. Natálie totiž připravovala večírek pro své kamarády, aby se pochlubila synem Hugem. Vše chtěli stihnout ještě před rekonstrukcí domu, která se čeká každým dnem.

"Jakmile začne oprava v domě, rodina se rozprchne a já si pojedu psát nový sitcom pro televizi. Před rozloučením si chceme s Natálkou i rodinou pochutnat na dobrotách, které pravidelně nakupujeme u kamaráda Honzy Sváčka. Mezi mé oblíbené patří šunková tlačenka, medvědí paštika, gorgonzola cremosa a úžasné jsou i italské plněné papričky se sýrem," pověděla Halina s úsměvem.

Dcera Natálie spíš než s výběrem jídla, měla jiné starosti. "Dopoledne jsem při mixování ryby jaksi zapomněla prst ve stroji a tak pospíchám do nemocnice, aby se mně kousky ryby z prstu odstranily a abych se rychle vrátila domů za Hugem. Jen já vím, jaké chutě má můj přítel a kamarádi, kteří na domácí večírek přijdou a tak alespoň jednou rukou pomohu mamce s přípravou tabule," dodala Natálie, která se těší z tříměsíčního syna Huga.

Fotogalerie
4 fotografie