Z hovorů s několika českými zpěváky vyplývá, že si jsou dobře vědomi oblíbeného zahraničního trendu: hvězdy za příplatek umožní svým fanouškům, aby si s nimi přišli po vystoupení pokecat do zákulisí. Mnohé však zaráží, že právě Pavel Vítek je průkopníkem tohoto „VIP pokecu“ v České republice!

„Já jsem teprve na začátku své kariéry, takže bych si tohle stoprocentně nemohl dovolit. Se svými fanoušky si určitě rád pokecám a musel bych být blázen, abych si za to chtěl nechat zaplatit. Ale mezi mnou a Pavlem Vítkem je rozdíl v délce našeho působení v showbyznysu. On je v tom už přes dvacet let, takže si je asi jistý, že mu za to lidé zaplatí,“ vyjádřil se k Vítkově promoaktivitě zpěvák Vašek „Noid“ Bárta.

Další český zpěvák, který si však nepřál být jmenován, se vyjádřil o poznání ostřeji. „Vím, že je to v zahraničí běžné, ale převádět to do malých zaprděných českých poměrů? Tak to je přece jen trochu směšné. Ale když si Pavel Vítek myslí, že mu to zvedne popularitu a prospěje to jeho kariéře, tak koneckonců proč ne? Já si ale myslím, že jediný, kdo má u nás na to, aby tohle provedl a přitom nebyl terčem posměchu, je Karel Gott,“ uvedl hudebník, který si nepřeje zbytečné rozpory, a tak raději zůstal v anonymitě.

Fotogalerie
4 fotografie