Do redakce Blesk.cz se dostalo svědectví o divoké horské párty zpěváka Juliana Záhorovského. Obyvatelé severočeské vesničky Adršpach, ve které k mejdanu došlo, si nenechali líbit hlasité alkoholové orgie a přivolali na opilého Juliana a jeho společníky policii.

„Jednalo se o tradiční pařbu, kterou pořádám každý rok na ranči svých rodičů v severovýchodních Čechách. Přiznávám se, že jsme to asi krapet přepískli s hlukem a alkoholem,“ kaje se teď Záhorovský.

„Pikatní na tom všem bylo, že si s námi zapařil přes mobil i můj kamarád, herec Jirka Mádl. Rozhodně ale nebyl tak namol jako my, protože zrovna jel z natáčení a řídil auto. Tak na nás aspoň hulákal ze svého mobilu,“ prozrazuje zpěvák.

„Celý náš mejdan nakonec trval tři dny, takže je mi jasné, že sousedi už toho asi museli mít plné zuby a zavolali na nás policii. Moje přítelkyně vzpomíná, že jsem ještě přilil olej do ohně tím, že jsem policistům nabídl, jestli nechtějí můj autogram,“ doplnil bujarý mladík podrobnosti o své akci.

„Už jsem si myslel, že mě policejní auto po tom všem odveze někam na služebnu, ale naštěstí se tak nestalo. Unikl jsem však jen o vlásek,“ dodává Julian. Nezbývá než doufat, že se nezvedený zpěvák z policejního vpádu na ranč svých rodičů poučil a příště již nebude dráždit kobru či spíše horské kobry bosou nohou.

Fotogalerie
5 fotografií