Zpěvačka je na fotce přikrytá pouze do černého ručníku, který jen tak tak zakrývá to nejintimnější. Z fotky je poznat, že Dara na sobě nemá žádné spodní prádlo. Na fotografii je vyfocena spolu s ní zpěvaččina manažerka Eva.

Tým, který se motá kolem Dary, se rozhodl, že vytvoří zpěvačce mnohem pikantnější a zajímavější stránky. Chtěli tak udělat radost všem fanouškům a na Facebook vyvěsili několik fotografií ze soukromí a ze zákulisí koncertů a různých focení.

A co říká na sexy snímky samotná zpěvačka? "Být skoro nahá neznamená být nahá. Fotka pochází ze šatny. Pamatuji si, že tam bylo hrozný vedro, i když šlo o vánoční koncert. Taky se mi nechtělo sedět v šatech po zem dvě hodiny před vystoupením než mě namalujou a učešou. A tak jsem si dala letní režim," prozradila Blesk.cz tajemství pikantní fotky.

Tak to podle zpěvačky vypadá skoro ve všech zákulisích koncertů. "Takhle podobně to vypadá ve všech šatnách před představením. Ne, že bych se ale promenádovala nahatá v zákulisí, jen jsem si udělala pohodlí. Vyfotil mě Alex, můj vizážista, který měl foťák vždy v pozoru. Tu fotku mi nedávno poslal v balíčku fotek s ostatníma vzpomínkama," dodala Dara s tím, že na Facebook fotografii vyvěsila hlavně kvůli fanouškům, které zajímá zpěvaččin život tzv. za oponou.

Fotogalerie
13 fotografií

To, že se zpěvačky nebo modelky v zákulisí pohybují nahé, když se převlékají do různých šatů celkem běžné, co už běžné není, je následné vystavování veřejnosti. Dara Rolins si to ale může dovolit. I když je na fotce vidět kus nahoty, intimní místa vidět nejsou.

Na jedné fotce je vyfocená i s vizážistou Alexem, který na začátku května náhle zemřel na zápal plic. Rolins se dlouho z jeho smrti vzpamatovávala. Nyní se však dara vrhá do práce a natáčí novou desku, která by měla vyjít v září tohohle roku.