Videoklip režíroval osobně Vojtěch Kotek, hlavní roli nevidomého chlapce si v něm zahrál Jiří Mádl. Videoklip chce vtipnou formou seznámit teenagery se speciálními počítačovými pomůckami pro zrakově postižené.

"Tenhle projekt je naprosto jedinečný hlavně díky panu Janu Buchalovi ze společnosti Brailcom. On se rozhodl vyslat veřejnosti vzkaz, že nikdy není nic ztraceno. Život se nám může zkomplikovat neuvěřitelným způsobem a je jen na nás, jak se s tím poperem. My s Jiřím jsme vlastně jen prostředníci," dodává Kotek, který studuje filmovou režii na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku.

Video
Video se připravuje ...

Vojta klip režíroval, Jiří v něm hrál abl

Ve videoklipu Vojta osobně režíroval svého hereckého kolegu Jiřího Mádla, se kterým obsah spotu vymysleli. "Byla to příjemná práce, sedli jsme si s Vojtěchem na kafe a při vymýšlení jsme se neuvěřitelně nasmáli," říká Jiří Mádl. "Ona je to opravdu nestandardní záležitost, ale bylo mi sympatické, že pan Buchal chtěl videoklip šťavnatý, ne jen výchovný a osvětový," popisuje vznik klipu Mádl.

Vznikly tak dva videoklipy – jeden, nazvaný Slepec hovno vidí s Jiřím Mádlem v hlavní roli a druhý, více popisný, ve kterém Jan  Buchal detailně vysvětluje princip počítačových pomůcek pro nevidomé a slabozraké.

Fotogalerie
4 fotografie