Lounová se nechala inspirovat americkou zpěvačkou Lady GaGa nebo Pink, která podobné kousky na zavěšené stuze předvedla na svém posledním turné. "Je to strašná dřina. Denně cvičím, posiluji nebo s taneční skupinou trénuji choreografii. Je to dost náročné, ale doufám, že se to bude líbit," věří Lounová, která závěsnou akrobacii předvede 14. června v Divadle Broadway.

"Můžete se těšit na živou kapelu, divoké kostýmy, taneční skupinu Pop Balet. Vše bude doplněno velkoplošnými projekcemi na nejmodernějších LEDkových stěnách. Kromě pyroshow, se mohou diváci těšit na divadelní efekty a hosty," slibuje Olga. Mezi hosty se objeví i zpěvaččin exmilenec Xindl X. "Ondřej je skvělý muzikant, a na tom nic nezměnil ani náš rozchod. Rozešli jsme se jako milenci a ne jako kolegové," tvrdí.

I když Olgu neustále spojují s nějakými muži, je už půl roku nezadaná. Naposledy ji fotografové přistihli s muzikantem z kapely Divokej Bill Lukášem Tomanem. "Není to můj přítel, ale kamarád. Teď spolu na něčem děláme, takže spolu trávíme hodně času," směje se Lounová.

Fotogalerie
11 fotografií