Za překvapivým rozhodnutím oblíbené herečky stojí vyčerpanost. „Chci obnovit veškeré své síly a energii,“ vysvětlila Munzarová, která se ale nevzdala divadla, protože se na jevišti potkává se svým milovaným Trnavským. „Vrhla jsem se rovnýma nohama do divadla, mám za sebou premiéru hry Interview s upírem, kde hraju s Radimem Novákem a Martinem Trnavským,“ prozradila.

Munzarová účinkuje v divadelním spolku Frída, jehož zakladatelem je její partner Trnavský. „S Martinem se nám daří,“ svěřila se Munzarová, která dříve byla skoupá na jakékoli slovo o svém milenci. A nejen láska, ale zřejmě i divadlo Munzarové prospívá. V dobré náladě přišla herečka včera podpořit výstavu hraček organizace Adra do Národního muzea.

Fotogalerie
6 fotografií

„Moje dcera chodí do druhé třídy a hračky, to je její. Ale protože je jedináček, tak je velmi těžké zkrotit všechny babičky, aby ji tím ,nezahltily,“ nechce Munzarová Aničku zbytečně rozmazlovat. „Snažíme se její fantazii rozvíjet jinak, nedávno byla se svým tatínkem v botanické zahradě, odkud si přinesla umělohmotného motýla a naaranžovala mi ho na slunečnice. Velmi ráda tvoří, chce být květinářkou. Tedy alespoň to teď tvrdí,“ uzavřela herečka.