"Zní to absurdně, ale poslala jsem většinu své sbírky brýlí do Afriky. Také jsem se pak dozvěděla, že to byla ta nejnesmyslnější charitativní akce vůbec. No, snad se alespoň jeden černoušek se stejnými dioptriemi našel a mé brýle alespoň k něčemu byly," svěřila se v nově otevřeném obchodě s brýlovými obrubami Duchková. "Když ale teď stojím tady v tomto stánku, který je plný designových brýlí a já si můžu vybírat, jak dlouho chci, budu asi muset svojí sbírku o nějaký ten kousek obohatit," dodala moderátorka, která momentálně vlastní jen deset brýlí různých barev a tvarů.

U nového optiscontu se Štěpánka potkala s kolegyní moderátorkou Jitkou Asterovou, která se netají tím, že je velmi zkušený brýlař.

"Doma jich mám více než 50 kusů a ne zrovna levné kousky. Ale tady bych si klidně pořídila celý nový brýlovník," smála se Jitka. A po chvilce v ruce třímala sytě žluté obroučky v retro stylu. "Právě jsem se zamilovala! Tyhle žluté mi úplně přirostly k obličeji! Takové si pamatuji z mládí. Jsou tak velké, že vám vůbec nefouká vítr do obličeje," smála se Asterová.

Fotogalerie
6 fotografií