S kolegyní Evou Holubovou se dokonce spletly a zamířily na pánskou toaletu. Když ale fotografové chtěli herečky při odchodu z nesprávné místnůstky zvěčnit, vrhl se na ně kamarád Vojty. Jednomu z nich sebral drahý fotoaparát a odhodil ho.

„Nechcete se na to vykašlat?“ snažila se zprvu uklidnit situaci Vilhelmová. Když ale reportér řekl, že to rozhodně být nenechá, jelikož má poškozený přístroj, odsekla: „Tak už aspoň nebude moct fotit!“ Poškozený i napadený skončili u výslechu. Dyk s Vilhelmovou si zavolali »želvy« a nechali se odvézt k Vojtovi, kde spolu jako strávili noc.

Dyk za Vilhelmovou, která v Odcházení hraje, dorazil až okolo půlnoci. První, co každého upoutalo, byla placka s Táninou fotkou, kterou měl Vojta připnutou na klopě saka. Zřejmě všem chtěl dát jasně najevo, kdo je jeho novou holkou. Nápad s plackou nebyl z Dykovi hlavy. Odznaky s podobenkami herců, byly totiž součástí premiéry filmu exprezidenta Václava Havla. Třeba Jiří Macháček nemá z Odcházení nikoho tolik oblíbeného, a tak si na sako připnul všechny placky.

Fotogalerie
19 fotografií

I když Tatiana měla už slušně upito v době, kdy za ní Vojta přišel, z večírku, který probíhal ve Slovanském domě, odešli až k ránu. Samozřejmě společně. Ale tentokrát neodjeli každý do svého domova nebo na hotel, ale k Dykovi do jeho smíchovského bytu.

Doposud se ani jeden k jejich poměru nevyjádřil, ale je jasné, že už svou lásku nechtějí skrývat. Otázkou zůstává, zda se Vilhelmová rozvede s Pavlem Čechákem, s nímž má dva syna Františka (5) a Cyrila (3) nebo bude jen s pohledným hercem randit?