O tom, že je Cojocarová příbuzná s jedním ze žhářů z Vítkova, neměl prý Vondráček ani tušení. Moderátor se České Miss Earth 2011 se smíchem zeptal: Dívka Natálka má ráda růžovou barvu a má bungalov, ve kterém je všechno růžové. Jakou barvu mají Natálčiny schody?

V tu chvíli zasvěceným v sále trochu zatrnulo. Ne však ze Šárčiny odpovědi – ta byla po chvíli zaváhání správná. Tedy, že bungalov schody nemá. Diváky vyděsila nevhodnost vybraného jména. Vondráčkovi nedošlo, že právě bratranec Šárky je jedním ze čtyř mladíků, kteří do domu romské rodiny vhodili zápalné lahve a dvouletou Natálku tím navždy zohavili.

Video
Video se připravuje ...

Šárka Cojocarová mluví o svém bratranci, který je jedním z vítkovských žhářů Jan Jedlička

Fotogalerie
12 fotografií

„Narážku jsem vůbec nevnímala a až později jsem si to uvědomila,“ přiznala Blesku Cojocarová. Ta prý měla hlavně starosti, aby správně odpověděla a neztrapnila se. Že moderátor otázku, ve které figurovalo jméno Natálka, vybral schválně pro ni, si ale nemyslí. „Bylo to neúmyslné, ale je to příklad toho, že hloupé náhody opravdu existují,“ dodala Šárka.

To samé tvrdí i autorka scénáře finálového večera soutěže krásy Halina Pawlowská. „Přála jsem si, aby finalistky neříkaly, že chtějí světový mír, že mají rády zvířata a že chtějí pomáhat,“ vysvětlila Blesku Pawlowská. V žádném případě prý nechtěla Cojocarové uškodit. „Otázky nebyly připraveny jednotlivým finalistkám na míru a ani jsem neměla tušení, že jméno jedné z finalistek je spjaté se žháři z Vítkova,“ divila se trapně údajně neinformovaná Halina, která má také dceru Natálii.