Bývalá Miss Aneta Vignerová se s Davidem Krausem seznámila na jeho koncertě v Havířově minulý rok v prosinci. Tam se ale stačili jen seznámit, nic víc. Krausovi se zřejmě Aneta natolik zalíbila, že si ji později našel na Facebooku a pozval ji na kafe. Od té doby jsou spolu. Nejdříve svůj vztah na veřejnosti utajovali, pak ale nastal zlom. Blesk jako první přinesl společnou fotografii mladého páru a nyní na Miss už se bez ostychu nechali fotit od všech, dokonce i při líbání.

Aneta už u Davida i bydlí a jeho rodina ji přijala dobře. "Jsem maximálně spokojená," přiznala Vignerová, která se po celý přenos České Miss držela v zákulisí, kde s přítelem v klidu popíjela. Když přenos skončil a všichni se nahrnuli na raut, Kraus čapnul Anetu za ruku a prchali spolu do většího soukromí. Na afterpárty se také moc dlouho nezdrželi a raději si sebe navzájem odešli užívat do soukromí.

Video
Video se připravuje ...

Při galavečeru vyhlašování České miss 2011 se od sebe David s Anetou nehli ani na krok Jan Jedlička, foto: Pavel Machan, Martin Procházka

Fotogalerie
31 fotografií