Marta Jandová měla strach z reakce okolí. „Opravdu to nebylo příjemné. Každý na vás koukal, každý se vás ptal. Sama bych to nikdy neventilovala. Nemám důvod se svěřovat se soukromím, nemám to ráda a nikdy jsem to také nedělala,“ vysvětluje Jandová, která se těší, že si v Německu vyčistí hlavu a přestane myslet na Viktora.

V Německu točí hudební pořad

V roli Dorotky má v Katu Mydlářovi dvě alternantky – Radku Fišarovou a Alžbetu Bartošovou – tak si hlavu s muzikálem zatím lámat nemusí. Ostatní si ale hlavu lámou: „Radost z toho nemám,“ řekl Blesku producent muzikálu Oldřich Lichtenberg. „Marta měla odehrát většinu představení a mnoho lidí chce jít právě na ni. Zakázat jí ale nic nemohu,“ dodal Lichtenberg.

Jandovou se mu ale v Česku nepodařilo udržet. „V Německu si ráda zaměstnám mozek. Budu tam točit čtyři díly svého hudebního pořadu,“ svěřila se Marta a pochlubila se, že dostane také zlatou desku za německý singl. „Prodalo se ho 150 tisíc nosičů, to mám vážně radost,“ přiznává.

S Die Happy ji navíc čeká turné, které zakončí 17. dubna v pražském Retru. „Čím víc práce, tím teď pro mě líp,“ netají Jandová a dodává: „Měla jsem partnera, už ho zase nemám, život jde ale dál,“ snaží se Marta o nadhled. Viktor Mráz se k rozchodu s Jandovou stále odmítá vyjádřit.

Fotogalerie
7 fotografií