"Moc se nám do společnosti nechtělo, protože už několik dní bojuji s nachlazením a Tomáš je před zápasem pořád na Spartě, ale nakonec jsme šli. Dostala jsem nádhernou kytici svých milovaných frézií a ještě něco, ale to je naše tajemství," usmívala se potutelně Vlaďka. Ani známý fotbalista neprozradil, co své přítelkyni dal. I když oba nejsou zrovna ve večírkové kondici, dnes je čeká další velká oslava.

Erbové dcera Viktorka slaví páté narozeniny. "Vikča bude mít velkou odpolední párty v jednom dětském centru. Pozvala si spoustu dětí, kamarádek ze školky a budou mít mejdan," prozradila modelka.

Kristelová před sexem usnula

Na party do baru CoCo dorazila i moderátorka Kateřina Kristelová s manželem Martinem Tůmou. Malou dcerku Claudii jim hlídala babička, takže měli celou noc pro sebe. Ale nakonec vše dopadlo úplně jinak. "Přišli jsme z párty domů, já usnula opřená mezi futrama dveří a Martin o noční stolek. Nejvášnivější noci byly, když jsme vyráběli Claudinku. A že jsme si dali záležet! Teď to musíme dospat," svěřila se Blesk.cz Katka, která od svého manžela dostala spodní prádlo.

V café baru se objevily i dvojice, které ještě nedávno troubily do světa svůj rozchod. Sámer Issa s houslistkou Pavlínou Dubnou a tanečnice Libuška Vojtková se zpěvákem Marianem Vojtkem. "Prošli jsme si krátkou krizí, ale vše je opět v pohodě. Klape nám to a doufám, že nám to vydrží," říká Vojtko, který Libušce přinesl pugét růží. Podobně se k návratu k Pavle vyjádřil Sámer, jež překvapil vojenskou uniformou. "To je nový kostým do videoklipu," vysvětlil netradiční ohoz zpěvák.

Kerestešová slavila Valentýna s kámoškou

Hvězda seriálu Vyprávěj Andrea Kerestešová je už několik měsíců bez přítele, a tak svátek zamilovaných slavila s kamarádkou Lenkou. "Chlapům se nevyhýbám, ale teď na ně vůbec nemám čas, protože točím tři seriály. Takže mě ani nepřekvapuje, že jsem sama," řekla Blesk.cz Andrea.

Až okolo jedenácté večer dorazil Leoš Mareš s milenkou Hanou Svobodovou. Páreček před tím totiž byl na večírku MTV, který pořádala televize Nova.