Letošní módní show v pražském hotelu Hilton byla inspirována Francií a láskou. Krásky se po mole promenádovaly v opravdu rafinovaných kouscích, které často odhalily i víc než samy modelky chtěly.

Organizátoři letos nevsadili na hvězdná jména, ale za to se bylo na co koukat. Missky Aneta Vignerová, Kateřina Sokolová nebo Veronika Chmelířová se na přehlídku hodně připravovaly, takže si svá pozadí nemusely ničím zakrývat.

"Určitě jsem problematické partie jako je zadek, stehna a břicho hodně posilovala. Několikrát týdně jsem chodila na lymfatické masáže a pár dní před přehlídkou jsem moc nejedla. Když už předvádím prádlo, tak chci vypadat dobře a ne své nedostatky balit do šátků. Když se necítím, tak rozhodně prádlo nepředvádím," říká Sokolová, která nikdy nepatřila mezi vyzáblé modelky, ale vždy se pyšnila ženskými tvary.

Jediné, čím krásky zdobily svá těla, byla andělská křídla, obří srdce nebo vlající závoje. Ze všech koutů se na hosty valila Paříž plná neřestí nebo romantiky.

Večerem jako každý rok provázel Leoš Mareš. Jeho půvabná přítelkyně, modelka Hana Svobodová tentokrát nechodila po mole, ale seděla v hledišti. Na odhalené krásky si přišla podívat i česká smetánka. Milionáři Andrej Babiš a Marek Dospiva, ředitel Dopravních podniků Martin Dvořák s těhotnou přítelkyní.

Fotogalerie
20 fotografií