"Tak to rozhodně ne. Jak už jsem kdysi říkala, nemohu podstoupit operační zákrok, protože jsem alergická na anestetika. Je pravda, že se mě v poslední době na zvětšení dekoltu ptá hodně lidí, ale zřejmě to bude tím, že mi začaly růst osmičky (zuby moudrosti)," vysvětlila Blesk.cz svůj plnější dekolt blondýnka. Ale pak se na pár minut zamyslela a dodala: "Anebo to bude tím, že jsem dvě tři kila přibrala."

Vzhledem k tomu, že Dominiky postava vypadá jak reklama na anorexii, se nám druhá varianta moc nezdá.

Z mola zamířila na divadelní prkna

Kadlčková, která si před lety zahrála v seriálu Ulice, dostala svou první příležitost na prknech, co znamenají svět. V novém zpracování legendární divadelní komedie Františka Ringa Čecha Dívčí válka, která má 18. ledna premiéru v pražském Divadle Radka Brzobohatého, ztvární roli Kazi.

"Jsem překvapená, jak mi všichni kolegové, kteří jsou na rozdíl ode mne zkušení herci, neuvěřitelně pomáhají. Hlavně Tomáš Krejčíř, který je můj divadelní manžel Bivoj," tvrdí modelka, která s Tomášem během představení vystřihne proslavenou zvedačku z Hříšného tance. "Vzhledem k tomu, že jsem léta dělala balet a Tomáš je vítěz Bailanda, tak jsme moc netrénovali," dodala se smíchem Dominika. Ta před několika dny řešila problémy s vízem svého jihoafrického přítele Lyona.

Přítel skončil za katrem

Pracovníkům londýnského letiště se nelíbilo jeho povolení ke vstupu do země, a tak ho na osm hodin zabásli a posléze v poutech deportovali do Prahy.

"Došlo k nedorozumění, protože přítel má vízum na pět let. Naštěstí jsem všechno telefonicky vyřídila, takže snad už bude vše v pořádku. Lyon je momentálně pracovně v Německu, 30. ledna mě vyzvedne v Praze a letíme do Johannesburgu, kde zůstaneme dva měsíce," prozradila Kadlčková.

Fotogalerie
6 fotografií