Herečka před několika dny skončila v Divadle Na Jezerce, kde shodou okolností v inscenaci "Musíme si pomáhat" ztvárnila těhotnou ženu. Principál divadla Jan Hrušínský jí ale před odchodem slíbil, že jí kdykoliv vezme zpět. Vlasáková má v plánu vrátit se na prkna co znamenají svět na podzim.

"Lenka je výborná herečka a nebylo by fér její role kvůli několika měsícům přeobsazovat. Na podzim se diváci se skvělými inscenacemi Jana Hřebejka opět na Jezerce setkají. Lence Vlasákové přejeme krásné a zdravé miminko," říká Hrušínský.

Je čtvrté dítě poslední?

Naposledy a zároveň poprvé s bříškem se herečka objevila na slavnostním vyhlášení Cen české filmové kritiky, kde předávala jednu z cen. Lence, která má z prvního manželství dceru Sofii (13), z druhého s Honzou Dolanským Amálku (7) a Maxe (4), to neuvěřitelně slušelo. V krátkém sestřihu, jednoduchých šatech s orientálním potiskem a černém svetříku zavázaným nad vzdouvajícím bříškem, vypadala tak mladistvě, že by nikoho ani ve snu nenapadlo, že již zanedlouho přivede na svět čtvrtého potomka.

Pohlaví miminka si Lenka doposud říct nenechala, chtějí si ho s manželem nechat jako překvapení u porodu.

Loňský rok byl pro slavné matky v pokročilém věku velmi plodný. Potřetí otěhotněla moderátorka Ester Janečková (38), před několika dny přivedla na svět dceru Sáru. Alice Bendová (37) se stala matkou dcery Alice a svého prvního potomka, syna Maxe porodila modelka Simona Krainová (37).

Fotogalerie
6 fotografií