Paní Mašková žije se svým manželem na vesnici a o vzhled nikdy moc nedbala. Při náročné práci na statku se taky tělo rychle opotřebává. Vrásky plné starostí se na tváři také hned objeví. „Nikdy jsem o sebe pořádně nedbala. Neměla jsem na to čas a ani mě to moc nebavilo.“

Nejvíce paní Maškovou lákalo nechat si v pořadu spravit zuby, proto se přihlásila. Navíc by se chtěla zalíbit nejbližšímu okolí. „Babička sice jsem, ale nemusím přece vypadat staře,“ tvrdí Mašková a dodává, že by si nejvíce přála líbit se svému vnukovi.

Fotogalerie
3 fotografie

Kromě moderátorky Sabiny Laurinové se v pořadu nově objeví vizážistka Kateřina Kornová a návrhářka Helena Bedrnová. Ve druhé sérii se můžete těšit na několik novinek. Jednou z nich bude Síň pravdy, ve které lékaři odhalí účastníkům tajemství jejich DNA (tzv. genscan), díky kterému se dozvědí, čeho se mají vyvarovat.

V Síni pravdy také uvidí na počítačové simulaci, jak by vypadali za 20 let, kdyby nedodržovali doporučení lékařů. A jak se rad odborníků budou účastníci držet? To se dozvíte v návratu po 14 dnech od proměny.

První díl druhé série oblíbené omlazovací show Mladší o pár let uvidíte již ve čtvrtek 6. 1. ve 21.05 na Primě!