„Jsem na Slovensku a nemám čas,“ odsekl nervózně Blesku do telefonu novopečený otec, který zřejmě doprovází svou přítelkyni ve slovenské porodnici. Révai kvůli Zuzaně opustil svoji manželku Danielu po dvou a půl letech společného života už na začátku loňského roku. Žádné dítě spolu ale nikdy neměli. Až nyní se Zuzanou.

Révai se seznámil s Šulajovou v Divadle Radka Brzobohatého, kde vztah od začátku milencům všichni přáli. Když žádal herec o rozvod, byla jeho nová přítelkyně těhotná, takže bylo potřeba řešit vše rychle.

Jan Révai se od manželky odstěhoval v době, kdy Daniela prožívala těžké období, protože jí zemřel otec. Ve stejnou dobu, v dubnu loňského roku se poprvé objevil Révai na veřejnosti s milenkou, aniž by jí to oznámil. Nevěru se tak dozvěděla od novinářů.

I přesto se Daniela Révaiová snažila manželství zachránit. To, že by za tehdejší krizí manželství byla jeho nová partnerka, popírala. „Nevěra se odpouštět nesmí, protože to zanechá stopu – je to ztráta důvěry. Ale teď nemůžu říct, že bych odpustila nebo ne. Před tuto situaci jsem postavena nebyla,“ dodala tehdy moderátorka.

Fotogalerie
1 fotografie