"Narozeniny mám až za pár dní, ale oslavy začínají už teď. Až skončí oficiální křest kalendáře a děti se rozjedou do svých dětských domovů, začnu s kolegy z práce slavit. Do konce týdne mám naplánované ještě čtyři oslavy s kamarády, rodinou a hlavně s mým přítelem Adrianem," řekla Blesk.cz moderátorka, která na křest svého kalendáře dorazila s půlhodinovým zpožděním, protože jela z Novy, kde vysílala odpolední zprávy. "Nerada jezdím pozdě, zdržela mě kalamita a zácpy," omlouvala se desítkám dětí z dětských domovů, které pozvala na svůj křest do pražského koktejlového baru, Míša.

Děti si do Prahy vyrazily proto, že jim nadace TV Nova, pro níž Michaela fotila kalendář, darovala nemalou částku. "Jsem moc ráda, že jich tolik dorazilo, jsou fakt super a je na nich vidět, že se baví," netajila své nadšení Ochotská. Od dopoledne byl v baru pro děti připraven zábavný program a hodně jídla.

Moderátorka na svůj křest přišla v rudých sexy šatech, která nejednou odhalily barvu jejího spodního prádla. Samozřejmě ladilo, takže bylo provokativně červené.

Během večera Míša dostala spoustu nádherných kytek, tři dorty s 26 svíčkami a spoustu dárků. Na křtu chyběl Ochotské přítel, slovenský podnikatel Adrian. "Jsme tak domluveni, Adrian patří do mého soukromého a ne pracovního života," tvrdí drobná blondýnka.

Fotogalerie
11 fotografií