Nejdřív Andrea zjistí, že stejně jako ji navštěvoval mimo kameru i jiné maminky. To jí sice ubere rapidně na náladě, ale ovládne se. Když jí ale začne Machala barvitě líčit své vize do budoucna, Andrea ví jedno: „To není tatínek pro mě!“

Petr své tajné plány Andree svěří na opuštěném ostrově, což je zřejmě jediné místo, odkud nemůže maminka utéct. „Já mám představu o tom, že bych v roce 2012 jel do Afriky. Se skupinou pěti tisíc lidí bych vytvořil komunitu, která je schopna se před případnou globální katastrofou zachránit. To je můj sen. Vytvořit lepší společnost,“ sdělí Petr překvapené Andree, která chtěla vědět jen to, jak často se budou po soutěži vídat. Ona totiž bydlí v Praze a on v Liberci.

Andrea: Petře, psychicky na mě nemáš

„Já bych do té Afriky nešla ani náhodou,“ má okamžitě jasno Andrea a při společné večeři sdělí Petrovi, ať se raději vrátí za maminkou Šárkou, která o něj měla od začátku zájem.

„Teď nechci vypadat jako nějaká frajerka, ale ty na mě psychicky nemáš. Jdi raději zkusit ještě Šárku,“ ukončí večeři naštvaná Andrea. Petr netruchlí a okamžitě přemýšlí, jestli o něj Šárka bude ještě stát. Jak vše dopadne, uvidíte už dnes ve 21:20 na TV Prima.

Fotogalerie
3 fotografie