Teď se Martin dočkal a sešel se s legendárním tygrem z Walesu v Kodani, kde oba zpěváci koncertovali. „Já už jsem se na to hrozně těšil. Byl to fakt zážitek a byl jsem i nervózní,“ řekl Blesku šťastný Martin. Ten byl na koncertě Toma Jonese už loni na podzim v pražské O2 areně. Osobního setkání se ale bohužel nedočkal, o to víc se na ně celý rok těšil.

„Byl to fakt krásný dárek k narozeninám. Tento rok se mi prostě plní sny. Všechno se v mém životě změnilo. Jsem moc rád, protože jsem si to takhle vždycky přál,“ svěřil Chodúr, který má letošní rok opravdu velmi úspěšný. Martin v létě vydal svoji první desku Let´s Celebrate, na kterou si složil všechny písničky sám.

„Deska se prodává skvěle. Aktuální číslo je čtrnáct tisíc prodaných kusů, což je v době stahování fakt úspěch,“ řekl Blesku manažer Martina Matej Drlička. Zatímco někteří fi nalisti nemají ještě ani jedno album, Martin už má v plánu začít v lednu natáčet druhé. „Mám připravených patnáct písniček. Složených jich mám víc, ale vybral jsem jen pár,“ dodal Martin.

Fotogalerie
5 fotografií