I když Gábina Dvořáková své sexy tělo už ukázala všude, kde se dalo, přesto kývla na další hanbaté focení. Každý by si řekl, zřejmě dobrý prachy, ale ouha, její honorář nepřesáhl částku dvacet tisíc korun. Má to Gábina, která si po boku milionářského synka Jakuba Maliny žije v luxusu, zapotřebí?

"Pro mne je to velmi prestižní záležitost a za druhé to fotil Jakub Ludvík, který je nejlepší fotograf u nás. Myslím si, že fotky jsou ve stylu glamour, a to mám moc ráda. Nadšený byl i můj přítel Jakub," řekla Blesk.cz Dvořáková, která je stále šťastně zamilovaná do sympatického mladíka.

Michaela Štoudková má ráda fotbalisty. Chytí se už konečně někdo?
Autor: Jakub Ludvík, Pavel Machan

V kalendáři má své místo i Michaela Štoudková, kterou v poslední době vidíme hlavně nahou nebo v objetí nějakého fotbalisty. "Pořád studuji, letos jsem úspěšně složila bakalářské zkoušky a chystám se na magisterské. Jinak se občas věnuji modelingu a stylingu," tvrdí Míša. Sexy pózy na hracím stole mezi žetony a kartami vysekla třeba přítelkyně extraligového hokejisty Martina Procházky Veronika Chmelířová nebo finalistka České Miss Zina Šťovíčková.

Bartošová konečně nahá?

A na koho se můžeme těšit příští rok? "Dobrá by byla Iveta Bartošová, té bych dal i dva měsíce," tvrdí se smíchem majitel Casina a producent kalendáře Pavel Pásek, který byl rád, že další kalendář ve zdraví přežil. "Každý rok si říkám, že už na to se*u, ale Jakub mě vždy přemluví, pak se pohádáme kvůli ženským a nakonec se spolu na večírku ožereme," dodal Pásek.

Banner - bosák
Autor: spo

Fotogalerie
12 fotografií